Menu

Privacy Policy

Privacyverklaring www.keramiek-het-schuurtje.nl 
 
Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over u te weten komen als u gebruikmaakt van onze webshop www.keramiek-het-schuurtje.nl. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan gerust contact met ons op.
 
Datum laatste aanpassing: 7 mei 2018
 
Gebruik van de webshop www.keramiek-het-schuurtje.nl
V
oordat u kunt bestellen op onze webshop dient u aan te geven of u eerst een account wilt aanmaken of als gast bestellen wilt. Als u kiest om een account aan te maken (gemak voor de volgende keren) geeft u een e-mailadres op en kiest u een wachtwoord om uw account te beveiligen. In uw account kunt u uw profiel aanvullen met verschillende persoonsgegevens. Deze worden gebruikt voor het leveren van onze diensten en producten. Onder meer om facturen naar u te voorzien van uw adresgegevens, om betalingen te kunnen ontvangen, om uw supportvragen te beantwoorden, en om serviceberichten te versturen aan het door u opgegeven e-mailadres.
 
Wij gebruiken uw persoonsgegevens ook om de betaling af te handelen en een factuur op te kunnen maken. Hierbij gaat het om de volgende gegevens: uw e-mailadres, NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres en betalingsgegevens.
 
Deze persoonsgegevens mogen wij verwerken ter uitvoering van de overeenkomst die u met ons aan bent gegaan. Deze informatie bewaren wij tot drie maanden nadat u uw account heeft verwijderd. Een deel van deze gegevens bewaren wij tot tien jaar na opzegging (vanwege de wettelijke fiscale bewaarplicht).
 
Contact opnemen en onze nieuwsbrief
Indien u contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door u verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om uw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot één jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om u nog beter te kunnen helpen.
 
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin vindt u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u uw nieuwsbrief-voorkeuren ook wijzigen. Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees, tenzij u bij het verstrekken van uw e-mailadres aangegeven heeft geen nieuwsbrief te willen ontvangen. Indien u zich uitschrijft voor een type nieuwsbrief zullen wij uw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers.
 
Cookies en vergelijkbare technieken
Op onze website gebruiken wij cookies. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze cookieverklaring.
 
Andere partijen
Wij geven uw persoonsgegevens aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor onze dienst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst zijn:
− Onze ICT- en betaaldienstverleners; − Administratieve dienstverleners − E-mailplatforms; − API-partners (e-boekhouden, MyParcel, Post.NL).
 
Persoonsgegevens kunnen door ons ook aan bevoegde instanties worden verstrekt, als de wet zegt dat dit moet. Een voorbeeld is dat bij een vermoeden van fraude aangifte bij de politie kan worden gedaan. 
 
Hiernaast kunnen wij het persoonsgegeven 'e-mailadres' gebruiken om te adverteren bij platforms zoals Facebook (nog niet van toepassing). Deze gegevens worden dan altijd onherkenbaar gemaakt (gepseudonimiseerd). Het advertentieplatform gebruikt de gegevens puur en alleen om advertenties te kunnen richten aan een vergelijkbare doelgroep. Direct na het ‘matchen’ van deze doelgroep, worden de gegevens door het platform verwijderd. Het advertentieplatform mag de gegevens uitsluitend ten behoeve van ons en onze advertentiecampagne gebruiken en dus niet voor eigen doeleinden inzetten.  Het gebruik van uw gegevens voor dit doel is gegrond op het gerechtvaardigde belang dat wij hebben bij het inzetten van dit soort marketinginstrumenten. Indien u bezwaar heeft tegen dit gebruik, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.
 
Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. In nauwe samenwerking met de beheerder van onze systemen passen wij de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
 
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen ingrijpende wijzigingen ook apart aan te kondigen.
 
Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
 
U heeft het recht om:

  • uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • toestemming die u heeft gegeven in te trekken;
  • bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
 
Opmerkingen of klachten?
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar u gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de 'Autoriteit Persoonsgegevens'.
 
Contactgegevens

Keramiek "Het Schuurtje"
De Moesmate 85
7206 AG Zutphen
06-23114111
info@keramiek-het-schuurtje.nl
 

© 2018 - 2019 Keramiek "Het Schuurtje" | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.